БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ

Онлайн магазинът прави доставки в рамките на страната, във всички населени места, които се обслужват от куриери на Еконт.

Скоро, след като направите Вашата поръчка, ще получите имейл, с който Ви уведомяваме кога да я очаквате или уточняваме подробности около нея. Възможно е обаждане от Наша страна да няма. Поръчката се счита за потвърдена от момента, в който натиснете бутона „Купувам“.

Молим, проверявайте Вашите имейли, за проверка относно избаните от Вас продукти.

В случай, че не получите имейл до няколко часа след направена поръчка, свържете се с Нас на посоченият имейл , където да да оствите телефон, който сте използвали при поръчката. Не правете нова поръчка, преди да е направена проверка. Възможно е имейла от нас да е в папка „СПАМ“ на електронната Ви поща или поръчката Ви да не е стигнала до Нас.

 

Доставки чрез куриерска фирма Еконт:

(доставки в цялата страна)

Когато пратките са под 1кг, цената на доставка в рамките на странатае между 4 и 6 лв. до офис на Еконт. Цената варира спред стойността на поръчката и населеното място, в което ще бъде доставена пратката. Доставката се извършва до 1-2 работни дни (след потвърждаване на поръчката) за населените места, в които куриерската фирма има офиси.

Ако изберете вариант за доставка до офис на Еконт, то нека бъде написано както следва:

Пример: „Еконт – София „Фондови жилища – до поискване“

При силен наплив на поръчки, има вариант да пратим поръчки и на следващият ден, след заявката, следователно Вие ще получите пратката си на следващия ден.

 

Фирмата Оператор запазва правото си да не уважи следващи поръчки на лица, които не са приели или потърсили пратките си, които вече са изпратени.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping