БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ ДО ОФИС НА ЕКОНТ
Previous
Previous Product Image

Комплект продукти “Tempting You”

98,80 лв.
Next

Комплект “Oт А до Я “

Original price was: 199,00 лв..Current price is: 190,00 лв..
Next Product Image

Комплект продукти “Glamour”

104,50 лв.

1. Uv гел лак 6 мл – Fiery Flamenco

2. Uv гел лак 6 мл – Glitter Gold

3. Cuticle Remover – 7.2 мл

4. Hard Base 15 мл

5. Top Sunblocker 15 мл

ВЪЗДЕЙСТВИЕ В ЛАМПАТА: LED  или UV

Код: Products set 5 Категории: ,
Trust Badge Image

Описание

Комплект продукти “Glamour”

Комплектът се състои от 5 продукти:

1. Uv гел лак 6 мл – Fiery Flamenco

2. Uv гел лак 6 мл – Glitter Gold

3. HARD BASE 15 ml, се използва като основа за хибридни лакови бои. Това е продукт от трета генерация и неговата формула осигурява още по-добра трайност, сцепление и устойчивост на продукта на износване.
Бързото нанасяне на лак и втвърдяване с UV и LED лъчи гарантира трайност и наситеност на цветовете. Неизменна основа за цветни лакове.

4. TOP SUNBLOCKER 15 ml. Toп-лакът се отнася към лечебните гел-лакове, благодарение на иновативната формула позволява да направите стилизация, чиято издръжливост е непроменена до 4 седмици.
Топ-лакът е предназначен за хора, които търсят максимална издържливост и устойчивост на отчупване. Специалното покритие блокира слънцето, ноктите не губят своя блясък и не пожълтяват. Осигурява екстремна светлина и непроменим интензитет на цветовете. Това е незаменим продукт за поддържане на перфектни нокти.

5. Cuticle Remover – Oсновна грижа за маникюр 7.2 ml. Добре поддържаните кожички са в основата на грижата за ръцете. The Cuticle Remover ще Ви помогне да ги премахнете бързо и ефикасно.

Ще го оцените и заради:

  • Бързото му действие – само 30 секунди  омекотява кожичките. Тогава процедурата за отстраняване и изглаждане на кожичките около ноктите е лесна и безопасна.
  • Лесното приложение – единственото, което трябва да направите, е да нанесете продуктът върху кожичките и да оставите за 15-30 секунди. След това остава да ги отстраните с дървена пръчица или да ги изрежете с подходящата метална ножичка.
  • Консистенцията – много течна формула, която улеснява нанасянето на продуктът върху целите кожички, което го прави ефикасен.

Премахването на кожичките е една от най-важните стъпки към красивият маникюр!

* ЗАБЕЛЕЖКА: Индивидуалните настройки на монитора могат да накарат цветовете, показани в снимките, да изглеждат различни, отколкото всъщност са. Видът на поръчания цвят може да бъде проверен по всяко време от шаблоните, налични във всяка от нашите точки за продажба.

Допълнителна информация

Тегло 0,22 кг

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping